Warehouse District Residence

View Photos

The new floor plan for this 6,000 square foot interior renovation was designed around a series of skylights that served the building’s previous use as an art studio.  The final result is a unique space that embraces mid-century modern design and retro styling, while simultaneously feeling comfortable, fresh, and contemporary.

The scope of work for this project included selecting and detailing all interior finishes including the custom millwork, venetian plaster, hand-crafted tile, and stone slab wall cladding.  All furnishings, lighting, window treatments, carpet, artwork and accessories were sourced and purchased as well, creating a truly cohesive design.


Photo Credit: Eugenia Uhl Photography
Solomon_125
20150310_Solomon_016_4
Solomon_136_5
20150310_Solomon_045
Solomon_172
Solomon_309
Solomon_230
Solomon_253
Solomon_194